Hoppas jag kan svara..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Barbro

19 mars 2018 15:40

vilka fina tänder gon har! Gnager väl på allt möjligt

Bettan

21 mars 2018 23:21

Ja...helt otroligt dom är så vita utav bara mjuk mat. Här är det enbart ris med nåt litet i. Jag ger dom knoppar

 
Ingen bild

Barbro

18 februari 2018 16:47

Kon heter nog kamel-ko. Aldrig sett en sån konstig!
Jaa, måste du kasta hela hjälmen? Det finns väl en "skomakare" i byn, men har om lås?
Den vore bra att ha i reserv.

Bettan

22 februari 2018 01:34

Jag hade redan ny hjäm men den är så varm o spänner över öronen. Är ju alltid så..gamla invanda är bäst. Jodå...du har säkert sett dessa kamelkor..

 
Ingen bild

Barbro

16 februari 2018 15:03

Så äcklig insekt, men han dogade ju.
Imrrn kommer Sara. Alla mina förråd är slut, inkl. kaffebröd o mjölk.
Det ska bli roligt att träffas, hon får köpa nåt gott till kaffet.

Bettan

22 februari 2018 01:32

Näe han dog aldrig. Igår sprang det en stor ödla framför moppen med den långa svansen rakt upp som han skulle gå till attack

 
Ingen bild

Barbro

14 februari 2018 10:41

Stackars djur! Ugglor? Finns det i Thailand? Fy, o ha en orm runt halsen. Ja, ni får se mycket. Vilka jätteglassar ni åt! Vad gäller godsakr, tårtbitar etc. är det stort, mot här, det är nog det enda land som har minskat storleken.
Jag köpte en tårtspade i Thailand en gång, kunde aldrig använda den, den var stor o klumpig.

Bettan

22 februari 2018 01:30

Jadå .här finns såna fåglar oxå. Arma djur som ska behöva vara i ett slamrigt varuhus. Näe..man önskar ingen brydde sig så tog det stopp. Och dyra som fanken är glassarna oxå.

 
Ingen bild

Barbro

10 februari 2018 17:45

Vilken bamse-pomelo!

Bettan

12 februari 2018 15:04

Jadå...men jag har haft betydligt större..som bowlingklot

 
Ingen bild

Barbro

11 september 2017 16:43

Himmel, så fint! Sverige är ju ett u-land! Och ändå har dom skapat så mycket men sina förutsättningar. Man tror ju - Polen - där går hästar o drar vagnar på gatorna. Ligger långt före Sverige. Så mycket fit ni fick se, o vilket hotell! Vilken frukost! Där kan Mallorca slänga sig i väggen! Varför åker inte folk hit på sommaren o badar från vårt land? Kanske inte går resor dit.... Att ni orkade! Klart, maqn vill ju "passa på", men Adele! Förstår att ni var utpumpade när ni kom hem.

Bettan

11 september 2017 18:14

Det var mycket svenskar och jag tror det är massor när det är sommar. Ja det var en jättekul minisemester

 
Ingen bild

Barbro

30 augusti 2017 08:47

Syns på bilden där Sara håller Fralle, hur han spänner sig att vara still. Sara ser väldigt bestämd ut! Vad stor o kraftig hn blivit!

Bettan

30 augusti 2017 11:56

Ja..han har blivit en riktig krampa.

 
Ingen bild

Barbro

31 juli 2017 16:24

Snacka om dimmiga!

Bettan

31 juli 2017 20:41

Om....rakt in i dimman direkt innan 11

 
Ingen bild

Annika Törner

25 mars 2012 20:56

Hej,eftersom jag ständigt söker på nätet efter personer ,som liksom jag har "Bells pares, så landade jag i din blogg. Är nu inne på min sjätte vecka och tycker att det går väldigt "upp och ner" med tillfrisknandet. Du kan väl skriva lite om hur det gått för dig och hur din "process" har varit./Hälsningar Annika

Bettan

26 mars 2012 03:32

Hej Annika.
Jag förstår att du letar på nätet och vill ha reda på allt,precis allt!
jag gjorde samma som du..satt och letade o ville ha reda på hur det gått för andra. Jag tycker jag har skrivit rätt mycket ändå om hur jag kände och hur det startade och mediciner o allt..
Från att det stack i tungan på kvällen och vaknade förvriden på morgonen tills att det släppte var ett enda upponervärld.
Psyket raserade och jag grät mycket,tyckte så himla synd om mig..och kände mig ensam i hela världen.Men som sagt det är man ju INTE,verkar som det är hur vanligt som helst.
Jag åkte ju på det i början av december har jag för mig(minnet är kort asså) och jag var ju på barnbarnets luciafirande.Och jag var hur nervös som helst för det,vad skulle alla säga,skulle dom stirra? Den ena killen som jobbar där sa:jaha..du har åkt på en ansiktsförlamning? Så var det inte mer snackat om det...var ungefär som att ha stukat fingret lixom.Men det kändes som jag ville säga till alla på en gång att jag åkt på detta om det var nån som undrade,så var det gjort asså. Likaså kunde jag tänka mig att ha en skylt om halsen: jag har åkt på en ansiktsförlaming!
Men jag åt ju mina piller som jag skulle och tränade så ända in i bomben..höll ju på stup i ett o grimasera.jag har ju säljare o tänkte jag måste ju få väck det,för kan ju inte jobba o se ut som ett monster(det var ju så jag såg på det)
jag tejpade ihop ögat med salva i varje natt för att få ro i det och det funkade bra.
men det blev bättre o bättre.
Började att rycka i ögat när jag tittade tv på kvällarna,som ticks.
Sen kunde jag se i spegeln att jag fick upp mungipan..ja det var kanske stora ord.Inte upp..men tendens,2 mm rörde det sig.Bara dessa 2 mm gjorde mig på toppenhumör,jag såg en ljusning.Nästa dag rörde det sig inte ett skit och jag föll i tårar igen,trodde jag hade sett fel dagen innan.Men det kom mer o mer.Nyår var jag fortfarande sned men jag kunde ju blinka o behövde ju inte tejpa på natten.Men minns att när jag drack fick jag fortfarande hålla huvudet på sned.Sen några dagar efter så skulle jag på semester,alla tyckte jag skulle stanna hemma..varför då?
Jag for ner ensam iallafall och det har inte varit några som helst problem.I mitten av januari var det helt borta...har inga känningar av det alls.Ena senan på halsen har inte kommit tillbaka men det spelar ju ingen roll.Glömde säga att när nerverna skulle hitta varandra på halsen,under örat trodde jag att jag skulle bli tokig! Har aldrig haft så ont..gick uppe i 2 nätter och bara slog på halsenMen fick starka piller sen.Min egen teori av att jag fick det är stress o oro..för det har det varit mycket av när jag ser tillbaka.Hoppas du fått svar på det du ville,jag håller tummarna för dig.Du kan väl höra av dig på min mail: snipsnup@hotmail.com om hur det går för dig...

 
Ingen bild

Håkan

29 juli 2011 12:53

Här var det inte mycket nytt, så många trevliga mäniskor som ni har träffat

Bettan

30 juli 2011 09:25

Det är inte bra att vara så nyfiken Håkan..skratt.

Presentation


GULDIVARDAN

Väder

klart.se

Senaste inläggen

Översätt bloggen

Länkar

Hoppas jag kan svara..

20 besvarade frågor

Skriv gärna

Besöksstatistik

Visitors

free counters

Tidigare år

Arkiv

Vem har varit här?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se