Hoppas jag kan svara..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Barbro

Måndag 11 sept 16:43

Himmel, så fint! Sverige är ju ett u-land! Och ändå har dom skapat så mycket men sina förutsättningar. Man tror ju - Polen - där går hästar o drar vagnar på gatorna. Ligger långt före Sverige. Så mycket fit ni fick se, o vilket hotell! Vilken frukost! Där kan Mallorca slänga sig i väggen! Varför åker inte folk hit på sommaren o badar från vårt land? Kanske inte går resor dit.... Att ni orkade! Klart, maqn vill ju "passa på", men Adele! Förstår att ni var utpumpade när ni kom hem.

Bettan

Måndag 11 sept 18:14

Det var mycket svenskar och jag tror det är massor när det är sommar. Ja det var en jättekul minisemester

 
Ingen bild

Barbro

Onsdag 30 aug 08:47

Syns på bilden där Sara håller Fralle, hur han spänner sig att vara still. Sara ser väldigt bestämd ut! Vad stor o kraftig hn blivit!

Bettan

Onsdag 30 aug 11:56

Ja..han har blivit en riktig krampa.

 
Ingen bild

Barbro

Måndag 31 juli 16:24

Snacka om dimmiga!

Bettan

Måndag 31 juli 20:41

Om....rakt in i dimman direkt innan 11

 
Ingen bild

Annika Törner

25 mars 2012 20:56

Hej,eftersom jag ständigt söker på nätet efter personer ,som liksom jag har "Bells pares, så landade jag i din blogg. Är nu inne på min sjätte vecka och tycker att det går väldigt "upp och ner" med tillfrisknandet. Du kan väl skriva lite om hur det gått för dig och hur din "process" har varit./Hälsningar Annika

Bettan

26 mars 2012 03:32

Hej Annika.
Jag förstår att du letar på nätet och vill ha reda på allt,precis allt!
jag gjorde samma som du..satt och letade o ville ha reda på hur det gått för andra. Jag tycker jag har skrivit rätt mycket ändå om hur jag kände och hur det startade och mediciner o allt..
Från att det stack i tungan på kvällen och vaknade förvriden på morgonen tills att det släppte var ett enda upponervärld.
Psyket raserade och jag grät mycket,tyckte så himla synd om mig..och kände mig ensam i hela världen.Men som sagt det är man ju INTE,verkar som det är hur vanligt som helst.
Jag åkte ju på det i början av december har jag för mig(minnet är kort asså) och jag var ju på barnbarnets luciafirande.Och jag var hur nervös som helst för det,vad skulle alla säga,skulle dom stirra? Den ena killen som jobbar där sa:jaha..du har åkt på en ansiktsförlamning? Så var det inte mer snackat om det...var ungefär som att ha stukat fingret lixom.Men det kändes som jag ville säga till alla på en gång att jag åkt på detta om det var nån som undrade,så var det gjort asså. Likaså kunde jag tänka mig att ha en skylt om halsen: jag har åkt på en ansiktsförlaming!
Men jag åt ju mina piller som jag skulle och tränade så ända in i bomben..höll ju på stup i ett o grimasera.jag har ju säljare o tänkte jag måste ju få väck det,för kan ju inte jobba o se ut som ett monster(det var ju så jag såg på det)
jag tejpade ihop ögat med salva i varje natt för att få ro i det och det funkade bra.
men det blev bättre o bättre.
Började att rycka i ögat när jag tittade tv på kvällarna,som ticks.
Sen kunde jag se i spegeln att jag fick upp mungipan..ja det var kanske stora ord.Inte upp..men tendens,2 mm rörde det sig.Bara dessa 2 mm gjorde mig på toppenhumör,jag såg en ljusning.Nästa dag rörde det sig inte ett skit och jag föll i tårar igen,trodde jag hade sett fel dagen innan.Men det kom mer o mer.Nyår var jag fortfarande sned men jag kunde ju blinka o behövde ju inte tejpa på natten.Men minns att när jag drack fick jag fortfarande hålla huvudet på sned.Sen några dagar efter så skulle jag på semester,alla tyckte jag skulle stanna hemma..varför då?
Jag for ner ensam iallafall och det har inte varit några som helst problem.I mitten av januari var det helt borta...har inga känningar av det alls.Ena senan på halsen har inte kommit tillbaka men det spelar ju ingen roll.Glömde säga att när nerverna skulle hitta varandra på halsen,under örat trodde jag att jag skulle bli tokig! Har aldrig haft så ont..gick uppe i 2 nätter och bara slog på halsenMen fick starka piller sen.Min egen teori av att jag fick det är stress o oro..för det har det varit mycket av när jag ser tillbaka.Hoppas du fått svar på det du ville,jag håller tummarna för dig.Du kan väl höra av dig på min mail: snipsnup@hotmail.com om hur det går för dig...

 
Ingen bild

Håkan

29 juli 2011 12:53

Här var det inte mycket nytt, så många trevliga mäniskor som ni har träffat

Bettan

30 juli 2011 09:25

Det är inte bra att vara så nyfiken Håkan..skratt.

 
Ingen bild

Håkan

3 juli 2011 21:43

Hej ville ni låna 9 meter ställning av mig.
Håkan Klockaregårdens Hundartiklar

Bettan

4 juli 2011 08:53

hej Håkanbråkan ;)
Vi vill låna..men bara 6 meter.Det brinner ju inte ännu som du vet..men bara så vi har det klart iallafall.
Hälsa fam

 
Ingen bild

Barbro

3 januari 2011 14:59

Jag förstår att ni längtar efter era vänner! Bara koppla av, "gör jag ingen...Och extra roligt med Sara, att det hela klaffade.
Ni kan ju bada på kvällen, vattnet är ju lika härligt. Det är alltid så att borta vill vara hemma, hemma vill bort. Det är ju inte jobbet och det andra man saknar, det är familjen och "sina saker".
Det blir svårt att välja sarong, du får väl ta några, som du inte hade förra året.
Nej, brödet tror jag inte dom gillar, är ju inte vana.
Det var kul att klockan är en vattenmelon!
Kram, vi ses.

Bettan

3 januari 2011 15:02

Ja..man längtar efter sina vänner,som du säger till oss:Ni ska bara bort och jobba så kommer ni snart hem igen...skratt

 
Ingen bild

Barbro

22 december 2010 12:33

Knäckemacka med köttfärs har du lärt av pappa. Det bästa han vet än!
Så det var två i familjen som åt TVÅ mackor var, med MYCKET köttfärs på, så det gällde att ta med det i beräkningen!

Bettan

22 december 2010 14:25

ja vilken tur...

 
Ingen bild

Barbro

17 december 2010 19:41

Jag förstår att det inte är så kul att göra gotter när man vill äta och smaka. men tänker... bara smulorna! Och sedan försöka hålla det! Det blir spännande och få äta det du gjort!
Jag tror nog du tyckte det var roligt ändå!

Bettan

18 december 2010 10:38

haha

 
Ingen bild

barbro

10 december 2010 12:50

Jag fattar noll, men det hade du väl räknat med. Min tid har varit för nyheter, då fattade mina föräldrar ingenting, så inget är nytt under solen. Men det glädjer mej, att du tycker den nya telefonen är rolig och är så intresserad.
Ang. Jörgen, pyssla lite med honom, det känns skönt att få lite medömkan när man är dålig.
Han har ju laddat upp med medikamenter och mår inte bra, hoppas det bli bättre till helgen. Mamma

Bettan

11 december 2010 09:40

ja..jag hoppas det oxå..

Presentation


GULDIVARDAN

Väder

klart.se

Senaste inläggen

Kommentarer

Översätt bloggen

Länkar

Hoppas jag kan svara..

15 besvarade frågor

Skriv gärna

Besöksstatistik

Visitors

free counters

Tidigare år

Arkiv

Vem har varit här?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se