Senaste inläggen

Av Bettan - 2 november 2017 19:31

...laga min mammas vackra silverhalsband?
Det ska ju vara som en skruv/led av nåt slag som är itu. Jag känner en silversmed som gjort smycke till mig..får nog ringa dit och höra. För där det är köpt tyckte jag skulle slänga det..hm.
Fortsättning följer...
.

ANNONS
Av Bettan - 30 oktober 2017 06:36

...när det är löning!
Sara och jag fick ett ryck i lördags och körde upp. Herreguuud vilka köer som ringlade sig runt. Det fanns inte en parkering att uppbringa så vi stod på en annans kundparkering. Vi tänkte att vi går o käkar på kinabuffen först så är väl snart kön borta. Vi stod i kö kanske en timme till maten oxå och väl fått plats så åt vi länge.
Efter några timmar så hade kön gett sig lite så det var bara att ställa sig i kön som var..vi ville ju inte åka hem tomhänta

Det blev julklappar till barnbarnen, en STOR lövräfsa,kläder och underkläder såklart. Även en bluetoothhögtalare men ett jäkla ljud. Så nu ska det spelas igen..har saknat min förre som pajja.
Vi var inte hemma förrän efter 22...för vi kom ju in sent som sagt.
Men...nu har vi lärt oss. ALDRIG mera åka när det är löning,bättre några dagar innan. Och innan barnbidraget oxå.

ANNONS
Av Bettan - 28 oktober 2017 09:21

...var det igår då vi var i Sjöbo. Det regnade som bara den när vi körde. Och när vi skulle packa upp så kom vi bara till stäklningsbordet så slutade det att dugga. Precis..det började regna rejält!
In o satt oss i bussen o tittade ut i mörkret till det immade igen.

Men det slutade efter ett tag och vi kunde packa upp. Många glada kunder som visste det var vår sista jobbedag. Så det var mångs som önskade oss god jul,känns konstigt så tidigt.
Skönt vi inte hade så kallt,men när vi väl kom hem så blir man ju som klubbad.
Så nu är det lördag hela veckan...känns skönt .

Av Bettan - 25 oktober 2017 20:20

För länge sen blev jag tillfrågad om jag ville hänga med och se Eric Löwenthal. Ja..vad kul och ikväll var det dax.

Så roligt,skrattade så tårarna rann mellan varven. Det var ju hans liv med sin son på 26 år som är handikappad. Hur dom tacklar
försäkringskassan,kommunen,sjukvård osv tillsammans. Jag fick en helt annan insikt om hur mitt barnbarn Addes tankar går.
Ni som kämpar för er själva eller har nån nära som kämpar gå gärna och se. Tummen upp för Eric.

Av Bettan - 23 oktober 2017 09:09

Jag och Fralle följde med till sopstationen för att kasta kartonger. Jörgen lastar av och vi sitter i bilen och tittar på. Jag tycker inte det är lika intressant som Fralle.
Han ska vara här imorrn oxå..får se vad vi gör då.

Av Bettan - 23 oktober 2017 09:04

Lördag morgon så åkte jag ner till mina minsta barnbarn. Johan o Johanna skulle få vara lite för sig själva som jag tror alla småbarnsföräldrar behöver lite då o då.
Dom for in till Malmö och åkte skridskor för att avsluta dagen med fondue. Jag och Adele 5 år,lillebror Loa 4 månader och Gunnar the dog 2 år var hemma och myste.

Dagen går så himla fort trots att vi inte kunde vara ute sålänge och leka. Men en runda ute för att plocka annorlunda stenar hann vi med. Loa somnade nästan direkt i vagnen.

Skönt att komma in sen efter turen så då fikade vi. Blev sen att leka en tur med stora dockskåpet..min lott var att klä på alla dockor.

Sen lite snapchat-bilder. Adele tycker det är kul.

En med lillebror oxå såklart..

Johan o johanna kom hem redan 20...VA!
Men efter mat o allt så var dom helt slut. Ja...inte bara vi gamle som tycker det är skönt utan även yngre. Här slängde dom sig i soffan alla...lite suddig bild tyvärr.
Jag och Loa sov därnere så dom fick sova i lugn o ro däruppe. Men..som förälder så vaknar man ju av minsta lilla knyst och dom kom ner tidigt på morton ändå.

Men iallafall så behövde dom ju inte ta Loa..bara det är ju skönt.
Så när jag kom hem igår em var jag trött.
Idag blir det att fortsätta städa i kokeriet.
Husvagnen är helt klar för vintern

Och Jörgen har köpt några blad till gräsklipparen som river upp all mossa. Så han kör så mycket han orkar en bit varje dag.

Av Bettan - 19 oktober 2017 09:34

Så glad jag blir att min mamma äntligen är hemma i sin lya igen. Sara och jag var där förra veckan och städade och gjorde så himla fint. Så hon verkligen skulle känna att det var fint när hon kom. Hon har ju varit på sjukhusets intensiv och vårdavd i 1 månad nu efter att hon trillade och föll hemma. Det var hemtagningsteamet och jag med fralle som mötte henne när hon kom.
Fralle som är väldigt vaktande och morrar och skäller o är skitförbannad på alla som kom. Men när mamma kom sa han inte ett ljud.
Det var full ståhej hela dagen med handling och folk så när jag skjutsade hem fralle så la han sig på golvet och sov intill sara.
Hos mamma hittade han hennes gåband..roliga o spännande saker att upptäcka

Han är här idag oxå...och tydligen tog dagen igår hårt. Han ligger här under bordet och snarkar..

Näe..nu ska jag ringa mamma och höra hur det gått första natten hemma efter så lång tid i sjukhussäng.

Av Bettan - 19 oktober 2017 06:00

Asså jobbstädningen tar knäcken på mina axlar...nu är det starka piller dygnet runt. Detta med att gno upprätt är svårt. Skrapa kakel t.ex
Är ju kokt socker så det sitter som berget. Slår först väck med spackelspaden innan jag kan börja gno.

Sen är det ju brännarna som oxå sitter fastbränt. Men det är att bllta o blöta och ugnsrengörning på det några gånger. Fettigt o flottigt.

Helt slut o det bara värker men ändå far man till gymmet efter det. Ändan o skinkbenen ska ju fan inte komma undan lindrigt utan plågas på cykelsadeln oxå innan man kan linka hem.

Presentation


GULDIVARDAN

Väder

klart.se

Senaste inläggen

Kommentarer

Översätt bloggen

Länkar

Hoppas jag kan svara..

20 besvarade frågor

Skriv gärna

Besöksstatistik

Visitors

free counters

Tidigare år

Arkiv

Vem har varit här?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se