Senaste inläggen

ANNONS
Av Bettan - 17 december 2017 08:58

Förra veckan fick jag ett paket av Jörgen

Han har slagit in det så fint med snören och allt. Sa nästan irriterat: vi brukar ju inte ge varandra julklappar!!
Men detta var ingen julklapp sa han utan ville ge mig en present för han tyckte jag fått jobba extra mycket denna säsongen. Han har ju inte så mycket ork nu med hjärtsvikt så det han brukat göra hjälper jag med.
Men det är ju det som är meningen med att ha varandra...man är ju ett team.
Så jag blev ju överraskad minst sagt...
Jag öppnar och finner en Samsung Galaxy S8+

Jag har ju tittat och önskat denna lur sen den kom ut,men näe det är förmycket pengar att bara gå och handla sådär.
Jag började givervis gråta av glädje och av Jörgens tänkande bakom.
Som min väninna Lena sa när jag berättade: Du kan skatta dig lycklig som har nallebjörnen som din man. Hon tycker han är en nalle och kallar honom det oxå ..hihi.
Tusen tusen tack min nallebjörn ?

ANNONS
Av Bettan - 16 december 2017 21:13

Vi har haft det rätt jobbigt sista tiden så det har inte uppdaterats så mycket här. Tycker det har varit fullt upp samtidigt som man suttit apatisk o soffan och stirrat rakt ut.
Min mamma för några månader sen trillade i sitt sovrum. Hon slog sig nåt så fruktansvärt, så det hängde på skör tråd. Mjälten sprack,revben gick av och skallen fick sprickor. Det var länge på intensiven och sjukan.
Skönt när hon kom hem och fick hjälp i början tills hon kom igen.
Sen tog det inte så länge förrän hon ringde och skrek i luren: jag har trillat!!!
Så nu ligger hon på sjukan igen och gjort nu ett tag.
Och i torsdags så gick min svärmor bort.
Så igår fredags var jag och började tömma hennes bostad. Idag var vi där igen och tog det sista med stor hjälp av våra vänner Camilla och Lasse med deras stora flickor.

Silvia som har haft huvudansvaret över svärmor kramade om mig när vi var på sluttampen ,hon var bara tvungen sa hon..hihi.
Kul hon kände så...

Vi for sen till ikea och åt julbord...som alla andra. Herreguuud vad folk!
Och vad ska man säga om julbordet...det blir dyrare för vart år och sämre utbud.

Men...mätt blev man ju. Tänkte efter maten man kunde ju slänga sig på sängavdelningen...men vi körde hem. Och sen blev det till att bädda rent i sängarna för jag hade varit uppe tidigt och slängt i maskinen och hängt upp innan vi stack. Nu var det torrt...men telefonen ringde och jag slängde mig pp sängen och tjattrade ett tag. Och sen blev man ju liggande en stund...skönt.
Men nu är det kväll o ska bli skönt att krypa ner i rena lakan...

Av Bettan - 13 december 2017 09:29

Jag har tittat länge på ett fitbit charge 2. Ett aktivitetsband som visar hur många steg jag tar och hur ofta jag går i trappor osv.
Mitt gamla som inte är så
avancerat har lagt av. Men dragit mig för priset 1390 kr.
Men på blocket hittar man ju...de flesta vill man skickar pengar först men det gör jag inte bara.
Så var det en dam som vunnit på sitt jobb och inte har nån användning av ett sådant. 850 kr och hon stod för frakten och jag betalar direkt till henne när jag har armbandet. Det tog visserligen 1 vecka innan det kom..men nu har jag det. Skickade pengar direkt och båda är vi helnöjda.

Lila är väl sådär..men fick reda på att det är 2018 års färg..så då är det ju ok..skratt

Av Bettan - 10 december 2017 13:21

Av Bettan - 6 december 2017 09:02

Nu är det inte roligt här i Sverige. Surt,blött och blåsigt...så man vill inte gå ut. Samtidigt som det är lite mysigt när man tänder ljus och dricker varmt te med skorpor.
Mitt favotit-te ser ut såhär:

Visst är det dyrt men det är det värt. Idag har vi Fralle här och han har busat och bråkat med Jörgen hela morron så nu sover han

Idag är det tandläkare och ska laga..inget kul. Och har varit så jättedålig inatt..frossa så jag inte kunde stå på benen. Dubbla täcken, byxor,tofflor och tjocka morgonrocken och ändå hackade jag tänder. Men det verkar ha lagt sig nu fast man är urlakad.
Så det är bara på med mössan o ge sig ut till tandis..brrr

Av Bettan - 3 december 2017 08:13

Fick på mess från Camillas dotter Alva för ett tag sen. Hon ville ordna en tjejkväll för sin mamma. Middag och med hennes närmsta väninnor.
Det gick av stapeln i fredags och det blev hur trevligt som helst. Glögg,pepparkakor,snacks, piroger med sallad,chokladmousse m grädde. Vi hade så kul med mycket skratt.

Det var -4 grader ute när vi skulle köra hem och det hade ju varit lerigt där ute i busken där dom bor. Så när jag kom tänkte jag direkt att jag kan inte köra för långt ut på gräsmattan utan hålla mig på fast mark. Så långt tänkte ju inte en av oss så hon satt fast rejält. Men en av tjejerna hade 4hjulsdrift så hon drog väck henne.

Tack för kulig kväll...måste träffas snart igen.

Presentation


GULDIVARDAN

Väder

klart.se

Senaste inläggen

Kommentarer

Översätt bloggen

Länkar

Hoppas jag kan svara..

20 besvarade frågor

Skriv gärna

Besöksstatistik

Visitors

free counters

Tidigare år

Arkiv

Vem har varit här?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se